Kategorier
Okategoriserade

Valpkurs i Uppsala

Har du skaffat hund och behöver få lite koll på läget? Det finns valpkurser som arrangeras över hela landet. Anmäl dig till en valpkurs i Uppsala om du vill gå en kurs både live och på nätet.

När en liten valp tittar på dig med sina små valpögon är den svår att motstå. Kanske har du köpt en egen liten valp alldeles nyligen. Antingen på ren impuls eller efter noga övervägda fakta. Du kanske alltid har drömt om en egen hund och nu har livet gett dig möjlighet att få allt det du velat ha så länge. Lyckan kan kännas fullständig men i vardagen kan det vara svårt att få till allting. Speciellt om du inte tidigare är van vid att ha hund eller andra djur. De kräver en hel del uppmärksamhet.

En valpkurs kan synka dig och din hund så ni blir ett bra team

För att du och din valp ska kunna fungera bra ihop är det vissa saker som är bra för dig att känna till om hundar i allmänhet och valpar i synnerhet. Det är viktigt för en liten valp att få en slags balans mellan all den sprudlande energi den har och den vila den så väl behöver för att kunna utvecklas. Precis som vi människor. En bra balans mellan vila och aktivitet kan vara avgörande för vår hälsa.

Genom de aktiviteter och övningar som finns på en valpkurs i Uppsala kommer ni att lära er vad som är viktigt i vardagen för att sen kunna trivas gott tillsammans. Läs mer om valpkurs på denna webbsida: https://www.valpkursuppsala.se/